На Волині просять передбачити гроші на перевезення сімей загиблих атовців

1
2
На Волині просять передбачити гроші на перевезення сімей загиблих атовців
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик пропонує виділити 5 мільйонів гривень в обласному бюджеті на 2018 рік для компенсації перевезення членів сімей загиблих в АТО Героїв.

Про це написала начальниця відділу інформаційної політики ОДА Світлана Головачук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Передбачити 5 млн грн в обласному бюджеті на 2018-й, аби забезпечити особливим пільговикам - членам сімей загиблих в АТО - право пільгового проїзду у транспорті - таку пропозицію щойно озвучив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Бюджет із перевиконанням у півмільярда дозволяє закласти такі кошти", - йдеться у дописі.

"Окрім того, відповідна рекомендація - на місця. Райдержадміністраціям рекомендовано закласти кошти на аналогічні цілі у програми", - додала Світлана Головачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже доходить до абсурду.Їм достойні виплати, пенсії. і ще безплатний проїзд їх родинам,вплоть до бабушки і прабашушки-це не занадто за наші податки. А пенсіонерам мізерні пенсії за 40 і 50 років стажу.Скажете добавили да 100 грн.Ми виживемо, а вони ні.Такого робити непотрібно.Їм самим да. Аде не всім підряд.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні