--> «Я не хотів її присвоювати», - Козюра пояснив, чого забрав бруківку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я не хотів її присвоювати», - Козюра пояснив, чого забрав бруківку

9
-6
«Я не хотів її присвоювати», - Козюра пояснив, чого забрав бруківку
Мешканець села Струмівка Григорій Козюра каже, що дійсно взяв бруківку без дозволу робітників, але зробив це не для власних потреб.

Про це він написав у своїй заяві, - повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, 24 листопада стало відомо, що з ремонту дороги на вулиці Івана Багряного в Струмівці зникли приблизно 5 квадратних метрів бруківки. Свідки кажуть, що її взяв мешканець будинку, в якому прописані Григорій Володимирович Козюра та депутат Луцької міської ради Андрій Григорович Козюра.

Григорій Козюра того ж дня звернувся до голови з заявою, в якій пояснив, що взяв бруківку без згоди голови та робітників, аби прокласти доріжку в бік будинку №17.

Детальніше читайте у заяві:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Узяв бруківку без дозволу робітників" - це й означає - вкрав... Адвокат А.Г.Козюра, допомігши батькові в написанні заяви, тим самим спонукав його до визнання скоєння кримінального правопорушення... :)
Відповісти
Ви вірите, що саме так все і було? Козюра, з кравчучкой, повної бруківки...?
Відповісти
Та не крав він іі,він просто взяв заховати щоб інші не вкрали.
Відповісти
Бла бла бла , давня казка . Взяв без дозволу - значить вкрав .
Відповісти
На проспект Волі грошей забракло, закопали мільйони під косметичний ремонт,,хоча знають,що без двопасмового руху в центрі міста буде один великий корок(якщо не зараз,то через рік-два),а на сільській вулиці - бруківна. (не мова про козюру)-не ми такі. життя таке.далі в Струмівці перший платний автобан?,родичі на касі........
Відповісти
Сімя злодюжок
Відповісти
А може через деякий час він би її назад приніс?!
Відповісти
То правда, що він за людей і за громаду дбає! Недавно бачив, як він Сапалаївку чистив, болота висушував, асфальт на Львів клав, а зараз перинатальний центр закінчує. Побільше б таких добродіїв! Тоді і в Діда Мороза роботи не буде.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-veresen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-u-grudni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-dlya-posivu-na-traven-2018-roku-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-vchitelya-v-ukraini-v-2017-roci-scenarij-svyatkuvannya.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні