У Луцьку відбулась наймодніша подія осені – Lutsk Fashion Weekend

0
-3
У Луцьку відбулась наймодніша подія осені – Lutsk Fashion Weekend
У Луцьку в РЦ «Промінь» відбулася довгоочікувана подія осені - п'ятий «Lutsk Fashion Weekend».

Подія відбулася у п'ятницю, 24 листопада, - пише ВІП.

Організатором модного дійства є модельна агенція «Grace Model House». Варто сказати, що на шоу краси та стилю прийшло чимало людей, а відтак за годину до початку дійства, до фотозони вишикувалася черга місцевих модниць та модників.

На початку заходу виступила засновниця модельної агенції «Grace Model House» Анна Тріль, яка привітала усіх присутніх та наголосила на тому, що щороку Lutsk Fashion Weekend набирає нових масштабів, а сьогоднішнє фешн-дійство вразить глядачів цікавими колекціями українських брендів.

У програмі заходу взяли участь дизайнери: «KUMA ukrainian fashion house», «Karol by Kateryna Karol», «ПараSolo», «Vovk». Свої колекції показали бренди «Dress Code», «Два кольори» а також дизайнерка Ксенія Ковальська.

У перерві між показами гостей розважали Daddy_club (DJ&&SAX)- це тандем інструментальної та електронної музики. Пісенний дарунок презентувала лучанам та гостям міста фіналістка вокального талант-шоу WMA Катерина Гулюк. А ноти пристрасті зуміли передати луцькі танцівники Сергій Мороз та Ірина Бондаренко.

Не обійшлося і без подарунків, які ведуча модного дійства Наталка Войтович розігрувала щонайменше кожні десять хвилин.

Цікавий сюрприз для глядачів підготувала редакція інтернет-видання «Таблоїд Волині» разом із молодою дизайнеркою Ксенією Ковальською.

Журналісти Таблоїду обрали десять дівчат із постійної рубрики «Красуня дня», а відтак переможниці інтернет-проекту презентували колекцію Ковальської. Головна редакторка інтернет-видання Ольга Магас розповіла, що мета такого дефіле - донести людям, що будь-яка жінка неповторна. Низька вона, чи висока, гладка чи худорлява - вона всеодно приваблива та красива.

Відбувся також показ від маестро з Італії Руслана Лазарева. Цікаво, що до України дизайнер завітав вперше, а відтак у рамках «Lutsk Fashion Weekend» Руслан представив свою колекцію чоловічих та жіночих костюмів ручної роботи.

«Кравець високої моди з Мілану працював 15 років в Римі у світових дизайнерів високої моди. Показував свою майстерність на показах Національної Академії Кравців у Римі, яка існує понад пів тисячоліття і є найвідомішою в світі»,-представила дизайнера ведуча.

Цікаво, що клієнти маестро - принци Саудівської Аравії, відомі співаки, політики та актори світового рівня.

Не менш яскравий виступ подарував глядачам театр мод «Grace Model House», вихованці якого представили нову постановку «Модні примхи століття». Так, юні модниці та модники продемонстрували модні тенденції 30-х, 50-х, 80-х років та моду сьогодення.

Останнім брендом одягу, нову колекцію якого представили на заході був український жіночий бренд VOVK.

А ось наприкінці «Lutsk Fashion Weekend» увагу всіх присутніх прикував ілюзіоніст із Києва Михайло Мітін. Чоловік неабияк полоскотав нерви лучанам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні