Тисячі волинян скуплялися у ПортCity під час «Чорної п'ятниці»

1
-6
Тисячі волинян скуплялися у ПортCity під час «Чорної п'ятниці»
24 листопада у всьому світі торгові центри оголошують шалені розпродажі, цим самим розпочинаючи період підготовки до свят. У торгово-розважальному центрі ПортCity відбулася "Чорна п'ятниця".

З 20 години й аж до півночі можна було купувати речі й подарунки до свят за спеціальними цінами у ТРЦ ПортCity. Скористалися цією нагодою тисячі волинян, які відвідали торгово-розважальний центр. На першому поверсі їх розважав ведучий та діджей, окрім того, завдяки участі у простих конкурсах можна було отримати цінні подарунки: сертифікати у заклади харчування та магазини, таким чином ТРЦ дарував можливість ще вигідніше шопитися.

На нові колекції були знижки від 20% до 50%, що дало змогу зекономити чималу суму, аби витратити кошти на інші приємні моменти, подарунки рідним та розваги. Гості ПортCity розповідають, що заздалегідь придивлялися до омріяних речей, а сьогодні завітали уже зі списком бажань.

"Чорна п'ятниця" - це чудова світова традиція, яку підтримують й у Луцьку, даючи можливість волинянам долучитися до європейських тенденцій.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кажуть що живем бідно. Є в вас гроші, є в вас все. Біднота, бля. Так що ніякого підвищення зп та пенсій вам не треба. І за проїзд в маршрутках ви без проблем можете 10 грн. заплатити. І взігалі, шини не горять - заничть все вам подобається.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні