--> Українська поліція розшукує 68 дезертирів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська поліція розшукує 68 дезертирів

0
-1
Українська поліція розшукує 68 дезертирів
В Україні за статтею Кримінального кодексу про дезертирство у 2017 році розшукується 68 осіб, розповів на брифінгу заступник начальника Головного управління Нацполіції у Київській області Роман Козьяков, повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на агентство «Укрінформ».

«У 2017 році самовільно залишили військову службу, тобто перебувають в розшуку за дезертирство, 68 осіб», – сказав Козьяков.

Він уточнив, що це стосується дезертирства як зі зони АТО, так і зі строкової військової служби.

Згідно зі статтею 408 Кримінального кодексу, дезертирство карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, дезертирство із зброєю або за попередньою змовою групою осіб карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років, а якщо воно вчинене в умовах воєнного стану або в бойовій обстановці, – від п'яти до дванадцяти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні