--> Терорист Плотницький пішов у відставку «за станом здоров’я» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Терорист Плотницький пішов у відставку «за станом здоров’я»

1
4
Терорист Плотницький пішов у відставку «за станом здоров’я»
Ватажок «ЛНР» Ігор Плотницький написав заяву про відставку за станом здоров'я. Про це повідомляє Захід.НЕТ 24 листопада з посиланням на російське державне агентство «РИА Новости» та заяву «міністра держбезпеки «ЛНР» Леоніда Пасічника.

«Сьогодні Ігор Венедиктович Плотницький подав у відставку за станом здоров'я», - йдеться в заяві Пасічника.

Леонід Пасічник каже, що буде за рішенням Плотницького виконувати обов'язок глави «ЛНР» «надалі до майбутніх виборів». Сам же Плотницький призначений «уповноваженим від Луганської народної республіки по виконанню Мінських угод».

Чи залишиться на посаді відсторонений Плотницьким міністр внутрішніх справ «ЛНР» Ігор Корнет, поки не повідомляється.

Як зазначається, перед віставкою Ігоря Плотницького у нього стався конфлікт з міністром внутрішніх справ «ЛНР» Ігорем Корнетом. Плотницький відправив Корнета у відставку, але той відмовився виконувати цей наказ. 21 листопада адміністративні будівлі в Луганську були заблоковані озброєними людьми, якими ймовірно керував Корнет.

23 листопада стало відомо, що Плотницкий поїхав до Росії. Російський письменник Захар Прилепін зустрів його в літаку до Москви.

Вранці того ж дня Корнет оголосив, що «МВС «ЛНР» разом з «МГБ «ДНР» провели успішні спільні «контррозвідувальні і антидиверсійні» заходи проти пов'язаної з української розвідкою «злочинною групою», у якій була агентура «з числа високопоставлених чиновників ЛНР».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повернеться, певне, Плотницький на малу батьківщину переправляти цигарки братам-румунам...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні