--> Рівненський професор, якого викрили у сексуальних домаганнях, вже приймав екзамени | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівненський професор, якого викрили у сексуальних домаганнях, вже приймав екзамени

4
-1
Рівненський професор, якого викрили у сексуальних домаганнях, вже приймав екзамени
У Рівному професор Володимир Годовський, якого журналісти викрили на сексуальних домаганнях до студенток та викладачок, учора приймав екзамени. Про це повідомляє ЧаРівне із посиланням на журналіста Володимира Торбіча.

За його словами, Годовський вийшов із лікарняного.

- Немає ні заяв, ні вимог, ні пікетів від студентської профспілки. Нічого від Студетнської ради. Нічого від інших студентів. Про викладачів навіть мови немає. Жодної службової перевірки. Нічого!
Мовчали скільки років як раби, а тепер немає гідності навіть проявити позицію, - обурюється Володимир Торбіч.

Проте, як повідомив нам ректор РДГУ Руслан Постоловський, професор таки буде звільнений. Але це буде лише з 27 листопада.

- Він написав заяву на уход за 27 число. Він має право ще приймати. Я підпишу заяву. Він категорично сказав, що не буде працювати, - каже Постоловський.

Стосовно подальшої долі кафедри хореографії, яку очолював Володимир Годовський, то ректор вишу додав, що "будуть міняти кадрову політику", можливо, кафедру об`єднають.

Нагадаємо, Руслан Постоловський раніше пригрозив,, що буде судитися із журналістами за оприлюднений матеріал про домагання професора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже студенти не можуть його каструвати?
Відповісти
Там тільки подивитися на"мордяку"і все ясно,що то сволота,а ще якщо з освітою,то десять раз сволота.
Відповісти
Є ще порох в порохівницях чи боже ,забрав здоровя забери і мислі .
Відповісти
дивна позиція рeктора, нeвжe в Украіні тільки один такий талант, як цeй збочeнeць, що з його уходом кафeдрі будe гаплик. Свято место пусто не бывает.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні