--> Отримати до 50 тисяч гривень в кредит за 20 хвилин? Нова пропозиція від «ПриватБанку»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Отримати до 50 тисяч гривень в кредит за 20 хвилин? Нова пропозиція від «ПриватБанку»*

0
3
Отримати до 50 тисяч гривень в кредит за 20 хвилин? Нова пропозиція від «ПриватБанку»*
У «ПриватБанку» новий сервіс – «Швидкий кредит», що дозволяє отримати готівку на свою картку миттєво у будь-який зручний для клієнта час.

З липня у «ПриватБанку» діє нова послуга, що дозоляє швидко отримати потрібну суму коштів на будь-яку картку клієнта.

«Ніяких додаткових документів не потрібно, а саме оформлення триває буквально 20 хвилин», - зазначає керівник напрямку «Оплата частинами» Ольга Загребельна.



І це можливо зробити навіть через свій особистий кабінет у «Приват24». Отримати позику також можна у будь-якому відділенні «ПриватБанку» в касі.

За цією програмою ви можете отримати в позику до 50 тисяч гривень. Виплачувати цю суму можна протягом 10 місяців, а комісія за сервіс складає усього 2,9 % від суми позики.

«Це одні з найвигідніших умов на ринку, адже перший платіж за кредитом відбувається лише через місяць», - додає Ольга Загребельна.

«Є одна принципова відмінність від звичайного кредиту, який ви берете в банкоматі. Зазвичай, знімаючи кредитні кошти, ви сплачуєте 4% комісії. Зі «Швидким кредитом», якщо ви обираєте картку для виплат, комісія за зняття готівки відсутня. Це фішка цього продукту», - розповідає директор Північно-Західного регіонального управління «ПриватБанку» Юрій Войтенко.



З липня на Волині та Рівненщині послугою вже скористалися понад 1 300 клієнтів банку на суму 16,8 мільйона гривень.

Щоправда, ліміт “Оплата частинами”, в межах якого можна отримати «Швидкий кредит», у кожного різний. Банк детально аналізує історію клієнта та розраховує можливу суму кредитування.

Дізнатися свій ліміт можна в «Приват24», відправивши смс з текстом «chast» на номер 10060, або за номером клієнтської підтримки 3700.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні