--> У «ПриватБанку» знизили кредитні ставки на житло та автомобілі* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «ПриватБанку» знизили кредитні ставки на житло та автомобілі*

1
0
У «ПриватБанку» знизили кредитні ставки на житло та автомобілі*
У «ПриватБанку» - зниження відсотків на кредити на житло та автомобілі.

«Нині оренда нерухомості - недешеве задоволення. Тому, все більше людей обирають для себе варіант купівлі житла в кредит, адже часто це вигідніше», - розповідає керівник напрямку «Споживче кредитування» Олександр Мамчич.



У зв’язку із цим «ПриватБанк» вирішив знизити відсоткові ставки, а також подбати і про інші умови кредитування. Відтепер відсоток кредиту для нового житла становить 17,9%, на вторинному ринку – 19,9%. Ніяких додатковий комісій угода не передбачає.

Щодо інших умов, термін - до 20 років, а сума кредиту складає від 100 тисяч до двох мільйонів. Початковий внесок – 25%.

До речі, вам не потрібно самостійно збирати та оформлювати всі документи – банк зробить це за вас. Клієнт має надати лише паспорт, ідентифікаційний код та довідку про доходи, або податкову декларацію (від підприємців). Якщо ж свої доходи ви отримуєте через «ПриватБанк», навіть довідки не потрібно.

«Хочу наголосити, що по вторинному ринку в нас спостерігається серйозний прогрес – раніше ставка складала 22,9%, зараз же – 19,9%. А це мінус три відсотки! Ми думаємо, що це - серйозний прорив у плані кредитування вторинного ринку. І, звичайно, це приносить користь для громади», - ділиться директор Північно-Західного регіонального управління «ПриватБанку» Юрій Войтенко.



«У «ПриватБанку» – найвигідніші кредити, адже відсоткова ставка фіксована, коли у конкурентів - «плаваюча», - додає Олександр Мамчич.

Ще одна важлива програма – «Авто в розстрочку». Під неї підпадають як нові, так і вживані автомобілі. Єдина вимога – авто має бути зареєстроване на території України.

Відсоткова ставка за кредитом на нові авто - 18%, на вживані – 23,9%. Умови: термін від одного до п’яти років, перший внесок - від 10%.

Як і з житлом, оформлення всіх документів бере на себе банк.

Перші кредити вже видані – на Рівненщені та Волині у «ПриватБанку» прокредитували 12 квартир та понад 20 авто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго дня. Якщо я придбав квартиру по програмі "Житло кредит" яким чином можна зареєструвати (прописати) за місцем проживанням дружину чи дітей. Адже кредит кредит на 20 років і дружина та діти вже є при оформленні кредиту або в майбутньому з'являться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні