--> «Такого не бачив навіть за кордоном», - нардеп про волинський ліцей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Такого не бачив навіть за кордоном», - нардеп про волинський ліцей

1
9
«Такого не бачив навіть за кордоном», - нардеп про волинський ліцей
Перший заступник голови комітету з питань освіти та науки Верховної Ради України високо оцінив рівень Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Про це стало відомо 23 листопада під час виїзного засідання комітету у Луцьку.

"Сьогодні ми були у вашому ліцеї. Я мушу сказати, що вражений. Це фантастика - такого не бачив навіть в Європі. Там потужний басейн, спортзал, теплові насоси", - поділився враженнями від побаченого перший зам голови парламентського освітнього комітету.

"У кожного навчального закладу є свій керівник і якщо він не просто керівник за посадою, а лідер, ми це бачимо", - додав Олександр Співаковський.

Зауважимо, 23 листопада у Луцьку відбулось засідання парламентського комітету з питань освіти та науки. Його члени зустрілись з представниками місцевої влади, а також відвідали Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури, Волинський обласний еколого-натуралістичний центр, Волинський обласний ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боснюка на мера!!! Реальна робота людини і його колективу краща агітація.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні