--> Луцьк отримав менше десятої частини необхідних коштів на субсидії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк отримав менше десятої частини необхідних коштів на субсидії

1
5
Луцьк отримав менше десятої частини необхідних коштів на субсидії
Бюджету Луцька виділили майже 9 мільйонів гривень однак цього замало, щоб покрити заборгованість.

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету 24 листопада під час розгляду питання про внесення змін до бюджету міста, - повідомляють Волинські Новини.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова пояснила, що надійшла субвенція із держбюджету і, відповідно до розпорядження голови ОДА, Луцьку пропонують збільшити видатки загального фонду бюджету міста на суму 8 мільйонів 691 тисячу 334,54 гривні.

«На сьогодні ми маємо заборгованість по пільгах і субсидіях приблизно 98 мільйонів гривень. Хоча й отримали субвенцію близько 9 мільйонів гривень, однак цієї суми замало, адже опалювальний сезон триває і сума заборгованості далі збільшуватиметься. Частина коштів підуть на ОСББ, на протокол взаємозаліку (кошти ідуть на підприємство за цільовим призначення)», - прокоментувала Лілія Єлова.

Члени виконкому підтримали запропоновані зміни до бюджету Луцька, аби закрити частину фінансових «дірок».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А можe б субсидіі лишили для дійсно нeзахищeних вeрств насeлeння. А то в сім“”і дeкілька людeй цілком працeздатних , офіц отримують мінімалку і дeржава ім допомогає. А інші вкалують, з іх податків утримується мeдицина , освіта і т.д. і щe з них грeбуть на субсидіі дужe хитрим. Чого тридцятирічні -сорокарічні люди, які роками офіц нe працюють, мають одинакові права на мeдицину, освіту для дітeй і т.п.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні