--> У Нововолинську встановлять декоративний годинник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську встановлять декоративний годинник

0
-2
У Нововолинську встановлять декоративний годинник
У Нововолинську на Бульварі Шевченка, в центрі стометрівки встановлюють двосторонній декоративний годинник.

Роботи розпочали у пятницю, 24 листопада, - пише "Буг".

Годинник розташований в центрі пішохідної зони. Навколо має бути ще кілька кованих лавок та клумби. Годинник – механічний, зі стрілками, висотою 3 метри. На ньому розміщений герб міста. По бокам буде освітлюватися ліхтарями.

На закупівлю та встановлення з міського бюджету було виділено 85 тисяч гривень. Рішення про нову декорацію для міста було прийнято на сесії Нововолинської міської ради.

Виготовляли годинник на ВАТ “Оснастка”. Роботу по встановленню підприємство виконує разом із виробничим управлінням комунального господарства.

Робітники розповідають, що ідея встановити такий годинник з’явилася у міського голови Віктора Сапожнікова.

"Годинник подібний надивився в місті Тернопіль. Там в центрі стоїть трьохсторонній. Нам на такий не вистачило грошей, тому просто маємо годинник на дві сторони. Місце розташування обирав архітектор міста", – розповідає міський голова.

Сапожніков задоволений тим, що в центрі з’являються нові інсталяції. Поділився також тим, що в майбутньому хочеться розширити пішохідну зону, насадити нові дерева, наблизити більше місто до європейських.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні