--> По житловому комплексі «Супернова» провели унікальну екскурсію* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

По житловому комплексі «Супернова» провели унікальну екскурсію*

0
7
По житловому комплексі «Супернова» провели унікальну екскурсію*
Екскурсію житловим комплексом «Супернова» провели для студентів Луцького ВПУ будівництва та архітектури факультету будівництва та цивільної інженерії.

Про це пише Перший.

Студенти-старшокурсники та випусники завітали на будівельний майданчик 21 листопада.

Кожен із студентів та представників групи на власні очі побачив будівельний процес. Організатори екскурсії поклопоталися, щоб кожен учасник обов’язково мав каску та жилетку, задля дотримання правил безпеки.

Екскурсію будівництвом провів начальник будівельної дільниці «Супернова» Олександр Церанюк, який радо відповідав на питання допитливих студентів.

«Всі ці молоді люди будуть займатися великою справою – будівництвом! Приємно, що студенти уважно слухали та цікавилися процесом забудови», – зазначає екскурсовод.

Які способи в’язки арматури, яка марка цементу та цегли використовуються при будівництві «Супернової», – ці та багато інших питань студенти активно задавали, під час екскурсії.

«На такій екскурсії я вперше. Найбільше сподобалось те, що наш екскурсовод детально зупинявся на кожному етапі будівництва. Дійсно новим для мене було почути про особливості та технологію розробки котловану під фундамент», – ділиться враженням студент групи БЦІ-21 Анатолій Козачук.

«Мене найбільше зацікавило питання технології опорядження фасаду готової будівлі. Я був вражений підготовкою поверхонь фасадів до декоративного оформлення», – розповідає студент групи БЦІ-11 Олександр Деркач.

«Потрібно поєднувати теорію з практикою, це дуже важливо для студентів. Сьогоднішній обхід по території комплексу «Супернова» мені дуже сподобався. Працівники, які зводять це житло, відповідально ставляться до своєї роботи», – ділиться думками Валерія Миронюк, яка є інженером з охорони праці ВПУ будівництва та архітектури.

Також студенти оглянули щойновикопаний котлован та відвідали прибудинкову територію «Супернової».

Майбутні будівельники фотографувалися на фоні житлових будинків «Супернової» і були задоволені екскурсією.

«Студенти на власні очі могли побачити як триває будівельний процес. Сьогодні ми провели вже четверту екскурсію і не зупинимось на цьому», – голова житлово-будівельного кооперативу «Супернова» Тетяна Ляшенко.

ФОТО та ТЕКСТ: Володимир Потрапелюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні