--> Відповідальна за скандальні висновки щодо закону про декомунізацію була на марші Партії Регіонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відповідальна за скандальні висновки щодо закону про декомунізацію була на марші Партії Регіонів

9
-3
Відповідальна за скандальні висновки щодо закону про декомунізацію була на марші Партії Регіонів
Декан юридичного факультету та відповідальна за скандальні висновки від СНУ Оксана Лаба їздила на антифашистський марш Партії Регіонів.

Нагадаємо, що у СНУ закон про декомунізацію назвали неконституційним.

Про це повідомив на своїй сторіцні у Фейсбуці Тарас Висоцький, депутат Жидичинської ОТГ.

"На жаль, я не здивований тим, що окремі викладачі юридичного факультету на чолі з деканом Лабою Оксаною Василівною зганьбили ім’я СНУ ім. Лесі Українки на всю Україну, виступивши проти закону про декомунізацію.

Члени партії регіонів декан юрфаку Лаба Оксана разом із завкафедри кримінального права та процесу Батюком Олегом, організовували проплачені поїздки студентів-юристів у Київ на антифашистський марш 18 травня 2013 р. і навіть самі були присутні на ньому. (На фото Лаба О. ліворуч в кепці партії регіонів, Батюк О. на задньому плані ліворуч в футболці та кепці ПР. Джерело: Волинь Пост 20.05.2013 р. «Волиняни ‒ на антифашистському марші в Києві. ФОТО»).

Менш ніж через рік після цих акцій партії регіонів, після втечі Януковича під приводом приходу до влади українських фашистів було анексовано Крим, розпочалась війна.

Тому я підтримую заклик про те, що СБУ має розібратись із заявою про неконституційність закону про декомунізацію та вимагаю звільнити відповідальну особу - декана юридичного факультету, кандидата юридичних наук, доцента кафедри теорії та історії держави і права Лабу Оксану Василівну!" - пише посадовець.

Варто зауважити, що 23 листопада СБУ попросили зайнятися науковцями, які подали скандальні висновки.

Того ж дня ректор СНУ Ігор Коцан заявив, що заяву готували окремі викладачі і до позиції університету вона нічого не має.

Також 23 листопада студенти університету зазначили, що СНУ імені Лесі Українки сповідує принципи демократичного суспільства.

А науковці, які і написали скандальні висновки заявили, що вони не осуджують закон загалом, а лише деякі окремі положення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може гроші на пряму з комунальних підприємств власники яких ахмєт та Фірташ з льовочкой перечислили..все законно но пасарам..міру мір пісу піс..а може фанати ..а скільки ще таких учітєльніц дітей травмує..за рахунок призєраємой страни..
Відповісти
Тепер зрозуміло звідки в тоіі заяви "ноги ростуть", я відчуваю що з нашою судовою системою різні " рудименти недобитоіі ПР" ще довго псуватимуть життя Украііні.
Відповісти
Що, вже комусь місце декана потрібне?
Відповісти
Дуже чекаю, коли вже хтось напише про тісні стосунки Лаби і Башкаленка. ..а вони були ой які теплі...і про те звідки в такої юної , не заміжньої жіночки "ягуар"
Відповісти
депутат отг "посадовець" має свою думку . і кандидат юридичних наук має думати як він!? клініка з психіатрії.
Відповісти
яке ж воно тупе, боже пробач. звіряче тупе. на політолога вчився? видно.
Відповісти
це вже коцан не знає як кого брудом обоити щоб самому здаватись чистеньким.оце методи !
Відповісти
Та в Палиці пів директорії таких от сидить, а друга половина - у Раді))) ггг
Відповісти
Придурок а до чого тут Палиця??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні