--> «Верещала на цілий район», - на волинянку напали собаки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Верещала на цілий район», - на волинянку напали собаки

0
2
«Верещала на цілий район», - на волинянку напали собаки
Жителі Ковеля скаржаться на собак, які кидаються на перехожих.

Про це написала Наталка Лучик у групі Ковель Life у Фейсбуці.

Жінка опублікувала фото, на яких видно, що собаки вештаються цілими зграями по місту.

"Черемушки, йду на роботу.. . і тут БАГАТО ВЕЛИКИХ собак, які постійно гавкають. Страшно!!!Вчора о 6. 30 ранку ці ж самі собаки окружили мою колегу, яка йшла на роботу.Верещала на цілий район! Спасала -двірник ( жінка) з двома мітлами!!! А діти, які йдуть в садочок і школу.. .... Шановні власники - прив'язуйте своїх улюбленців!", - йдеться у дописі.

Ковельчанку активно підтримали у коментарях.

"Вночі собаки спати не дають... Неможливо кватирку відхилити , а вночі і до під'їзду підійти не можливо. Є на районі кормлящі собачниці, вони ж салюті купують їм їжу і сразу годують", - пише Світлана Ковальчук.

"Після випадку коли на мене вагітну накинулась зграя собак від яких мене спас в 9 вечора чоловік який їхав на велосипеді,я готова підписати навіть петицію на їх розстріл", - зазначила Ірина Сидорук.

"Ну ну 7 років назад займалася цією проблемою після того як відбивала власну дитину і чужу від собак ! Була в міськ вик писала заяви !!! Результат нульовий одні відписки", - обурюється Оксана Мережко.

"Зараз шапками закидають, але напишу, собаки такі, тому-то ставлення до них відповідне, люди у нас ну ось дуууже «добрі», адже не кусають вони тих, хто їх годує, на кого ви так нарікаєте, або хоча б погладить, та тепле слово скаже? А .., немає, а ось гуляєш в парку, і дітки бігають, в собак палиці-камінчики кидають, при цьому мами нарікають на бездомних собак, а не вчать дітей бути добрими і любити тварин. Ми самі винні в тому, що маємо.
А собак треба стерилізованих, світовою практикою доведено, що цей метод до одиниць скорочує бездомних тварин, і ніхто при цьому не страждає. Але тут вже питання до влади, яка гроші на це виділяє, а далі, все як у нас, вони йдуть, але зовсім в інше русло", - написала Катерина Миронюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні