--> На Волині вийшов новий туристичний путівник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині вийшов новий туристичний путівник

1
1
На Волині вийшов новий туристичний путівник
На Волині видали новий туристичний каталог "Волинь унікальна".
Про це повідомляє
прес-служба департаменту інфраструктури та туризму
.

На виконання заходів Програми розвитку туризму та рекреації в області на 2016-2020 роки, сектором туризму департаменту інфраструктури та туризму розробили та видали новий промоційний каталог "Волинь унікальна".

На сторінках глянцю (польською, українською та англійською мовами) представлено пам'ятки архітектури, музеї, унікальні та історичні місця, заклади проживання (готелі, бази відпочинку, хостели, садиби), лікування (санаторії) та харчування.

Також можна ознайомитись із наявною інфраструктурою області, прочитати про можливості пригодницького та активного відпочинку, дізнатись про найбільші фестивалі ("Бандерштат", "Ніч в Луцькому замку", "Князівський бенкет", "Княжий", "Мандрівний вішак", "LutskFoodFest", "Art Jazz", "Криївка перця" ), тематичні свята ("Купайла в Дерно", обжинки, "Смаковиця по-Володимирськи") і змагання ("Доброволець", "Звитяга, тріатлон "Polissia Challenge Cup", "Поліська регата") які прохотять на території Волинської області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти космос Стас!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні