--> Ковельчани масово «косять» від армії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ковельчани масово «косять» від армії

2
2
Ковельчани масово «косять» від армії
У Ковелі до міської призовної комісії підлягало 802 особи. Натомість свій конституційний обов’язок зголосилися виконати лише 239.

Про це пише Район.Ковель.

Учора у Ковельському об’єднаному міському військовому комісаріаті відбулась нарада з питань щодо розшуку призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу.

Явці на призовну дільницю міста підлягають усі юнаки 1999 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також 1990 – 1999 років народження, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

У Ковелі 563 хлопці проігнорували вимоги чинного законодавства і не прибули до військового комісаріату та знаходяться в розшуку. Такий стан справ є вкрай незадовільним, – зазначають у військовому комісаріаті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай краще наші хлопці гинуть на фронті, а діти сепарів - убл....в вчаться в юракадеміях (дочка корнета,"міністра МВД сепарської лугандонії). То так має бути?
А славнозвісні можновладці мають торгувати на крові хлопчаків?
Відповісти
ПОСКАЧІТЬ І ПОКРИЧІТЬ. ДОСКАКАЛИСЬ І ДОКРИЧАЛИСЬ. ПАИРІОТИ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні