--> У Луцьку підприємці з ринку обурені підвищенням оренди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку підприємці з ринку обурені підвищенням оренди

5
-1
У Луцьку підприємці з ринку обурені підвищенням оренди
Підприємці із "Завокзального" ринку обурюються з приводу підвищення Волинською облспоживспілкою плати за оренду торгового місця на 70%.

Про це розповів підприємець із "Завокзального" ринку 24 листопада під час засідання комісії з питань законності, боротьби із злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - пише Конкурент.

Незважаючи на умови договору оренди, де прописано, що облспоживспілка не підніматиме орендну плату впродовж п'яти років, вона підвищувала її вже три рази.

"Вони порушили умови договору вже два рази, а в цьому році на 70% підняли орендну плату. Тому якщо раніше ми платили 75 гривень за оренду одного квадратного метра, то зараз маємо платити 110 гривень. Люди обурені, і цікаво, чи знає міська рада про це, чи знають, куди йдуть ці гроші?" – сказав підприємець.

Він зазначив, що є вже більш ніж 600 підписів людей, які проти підвищення орендної плати. Вони просять міську раду повпливати на облспоживспілку.

Депутат Луцькради Микола Федік сказав, що якщо порушуються умови договору, то це вже є підставою для розірвання міською радою договору з облспоживспілкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а все решту платиться по двойних.тройних тарифах..ті чудо реконструкції які регулярно і неодноразово проводив горгут-камсомолець..різного роду послугі..мера камсамольця вже немає а ривок знову є..видно був баазар з новими чи просто щупає що буде..там мільйони в місяць пролітають..луценкоарли парочку справ під сукном парочку років держуть..він мааладєц -платити нам..чи пора за гаспадарниками...
Відповісти
як торгувати на першій групі оподаткування маючи три контейнери в різних місцях і двох продавців, здавати мк в суборенду по 300-400 грн за один метр квадратний то це норма, а 110 грн - мама караул міськрада спасай. крім того виставляти товар на два метри перед мк безкоштовно тоже норма і т.д. Пора вас типу підприємців усіх звідти порозганяти -наприклад на гпз ....
Відповісти
В тебе на ринку дяді повно контейнерів за ціною твоїх послуг.власники контейнерів ми.землі міськрада.ти прутень..якій бере за відмивання популярними як за аренду кв.м в лютому торговому центрі..дяді ти ворога загальний..навіть якщо в тебе ще вивіска брежнєва залишилась
Відповісти
Да спалять його як ЦУМ, і правильно зроблять
Відповісти
ЗАПЛАТИ ЗА КОНТЕЙНЕР, ЗА РЕКОНСТРУКЦІЮ - ТАМ ТРЕБА ПО 2000 ЗДАВАТИ ЩОБ ОКУПИЛОСЬ ЗА 5 РОКІВ !!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні