--> У Луцькій міській раді хочуть створити нове управління | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькій міській раді хочуть створити нове управління

5
1
У Луцькій міській раді хочуть створити нове управління
У Луцькій міській раді хочуть утворити нове управління замість відділу охорони праці.

Про це йшлося 24 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, - повідомляють Волинські Новини.

Як пояснив начальник відділу охорони праці Володимир Чепурний, рік тому були внесені зміни до закону про місцеве самоврядування, ці зміни передбачають делегування додаткових повноважень з державного контролю за дотриманням законодавства про працю місцевому самоврядування.

Створення управління, каже Чепурний, дозволить отримувати більше коштів до місцевого бюджету, адже управлінням будуть відслідковуватися питання найманих працівників, які отримують кошти у конвертах, питання виплати мінімальної заробітної плати, також буде контроль заборгованості по зарплаті.

Проект рішення передбачає ліквідацію відділу охорони праці, який наразі належить до структури департаменту економічної політики, а також введення додаткових трьох посад в новоствореному управлінні.

Створення управління дозволить здійснювати контроль за дотриманням законодавства про працю в частині своєчасної та у повному розмірі виплати заробітної плати, додержання роботодавцями мінімальних гарантій в оплаті праці, оформлення трудових відносин, а також законодавства про охорону праці.

Члени комісії підтримали проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба ж всю родину працевлаштувати....і всіх знайомих
Відповісти
Ще мало дармоїдів сидить на наших шиях. Вони хай краще самі себе перевірять,де і скільки мільярдів накрали при зарплаті службовця державного.Ці Пустоцвіти,Ткачука і т.д. і їм подібні.Коли і хто цих корупціонерів зупинить? А ніхто.Все поглинуло тотальна корупція.
Відповісти
А не лучани їх привели до корита? Не Лучани за пару гривень продавали свої голоси?
Відповісти
Тільки перезавантаження врятує Луцьк
Відповісти
Вже не один раз перезавантажувались. До чого ті завантаження довели. В людей чи мізки повибивало,чи память коротка. Вороття назад не має,а життя одне. Чого всім бракувало?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні