--> У PremierCity почався передпродаж квитків на культовий фільм* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У PremierCity почався передпродаж квитків на культовий фільм*

0
-6
У PremierCity почався передпродаж квитків на культовий фільм*
7 грудня у прокат виходить фільм про захисників Донецького аеропорту "Кіборги".

Квитки уже в продажі кінотеатру PremierCity.

В Україні цьогоріч дуже активно розвивається кіноматограв, тож у прокат виходить чимало якісних фільмів. Один з найочікуваніших «Кіборги», який буде у прокаті з 7 грудня. Кінотеатр PremierCity розпочав попередній продаж квитків на сайті: https://goo.gl/Xr6oPY та у касі.

У фільмі йдеться про незламну силу Героїв, які мужньо тримали оборону Донецького аеропорту.

Довідково:

«Кіборги» — повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. Сценарій написаний Наталією Ворожбит.

Кінострічка розповідає історію одного двотижневого бойового чергування у вересні 2014 року. Добровольча група військових уперше приїжджає до Донецького аеропорту імені Сергія Прокоф'єва.

Стратегічно важливий об'єкт на цей момент уже чотири місяці захищають українці в умовах постійної війни. Доброволець із позивним «Мажор» (грає Макар Тихомиров) — музикант та син багатіїв, що потайки втік на війну. Він намагається зрозуміти свою роль на цій війні, саму війну, і що буде після неї. Разом з ним ще шестеро вояків, чиї історії базовані на реальних історіях оборонців аеропорту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні