--> Скандального поліцейського, який дебоширив у Луцьку, звільнили вдруге | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандального поліцейського, який дебоширив у Луцьку, звільнили вдруге

1
7
Скандального поліцейського, який дебоширив у Луцьку, звільнили вдруге
Рівненського майора поліції Олександра Волошина, який хуліганив у Луцьку, звільнили вдруге.

Про це пише 4 влада.

Нагадаємо, до кінця березня 2016-го року Олександр Волошин обіймав посаду заступника начальника Управління захисту економіки ДЗЕ Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

В лютому 2016-го він не з`явився на співбесіду до атестаційної комісії, обґрунтовуючи це тим, що був на лікарняному. Однак, журналісти поліцейського в медзакладі не знайшли. А через кілька днів його п`яним у центрі Луцька затримали патрульні поліцейські яких він посилав. Зрештою, атестаційна комісія прийняла рішення, що пан Волошин не відповідає займаній посаді і підлягає звільненню з органів поліції.

На початку квітня суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук не побачив хуліганських дій з боку поліцейського під час його затримання у центрі Луцька, а вже через кілька днів Олександра Волошина затримали вдруге, за підозрою в хуліганстві і непокорі поліції поблизу іншого луцького бару.

4 жовтня 2017 року Волинський окружний суд поновив на посаді поліцейського і зобов’язав виплатити йому всю зарплату за вимушений прогул.

Але Олександр Волошин на роботі не з’явився. І ось сьогодні отримав листа про те, що 14 листопада 2017 року поліція зібрала всі матеріали, які підтверджують, що з 25 жовтня по цей час він не вийшов на роботу, чим грубо порушив службову дисципліну.

Поліцейського звільнили з виплатою компенсації за невикористану 25-денну відпустку.

На запитання то чому ж Олександр Волошин не вийшов на роботу, він відповів, що відправив в УЗЕ документи із заявою надати йому декретну відпустку для догляду за дитиною до трьох років (другому сину 1,8 року).

Каже, що він отримує допомогу за догляд над дитиною, а його дружина працює.

– В мене є 30 днів з цього моменту, щоб осмислити як далі діяти. Оскаржувати чи ні цей наказ, – каже Олександр Волошин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наш "гуманний суд" знову поновить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні