--> На Київщині вилучили партію російської настоянки глоду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Київщині вилучили партію російської настоянки глоду

0
5
На Київщині вилучили партію російської настоянки глоду
У Київській області співробітники податкової поліції вилучили партію настоянки глоду на суму 4 млн грн, яку було завезено з Російської Федерації. Про це повідомляє Захід.НЕТ прес-служба Головного управління Державної фіскальної служби в Києві.

Як розповіли у відомстві, працівники ДФС виявили складське приміщення, де зберігали лікеро-горілчані вироби російського виробництва, незаконно ввезені в Україну з Росії.

На складі виявили 26 тис. 240 літрів настоянки «Боярышник» російського виробництва, яку було розфасовано в поліетиленові пакети й пляшки різної ємності.

У результаті проведених заходів також було вилучено: 1 млн 656 тис. 469 грн, 8530 доларів США, 1650 євро, 32,5 тис. рублів, а також печатки та штампи, установчі документи, первинні бухгалтерські документи та чорнові записи, касові чеки щодо реалізації товарів кінцевим споживачам із незареєстрованих касових апаратів.

Також вилучені документи, що свідчать про залучення працівників без офіційного працевлаштування та виплату заробітної плати в «конвертах», комп'ютерну техніку.

Нагадаємо, в грудні 2016 року у Росії від отруєння спиртовмісним концентратом для прийому ванни померла 76 людей.

Причиною отруєння став концентрат для ванн «Боярышник», в якому за підсумками експертизи виявили метиловий спирт і антифриз. На етикетці флакона при цьому було зазначено, що рідина містить етиловий спирт. Люди вживали цей концентрат замість алкоголю, адже він вільно продається у магазинах і коштує лише сорок рублів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні