--> Михайло Імберовський пояснив, чому не став членом нової фракції «Самопомочі» у Волиньраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Михайло Імберовський пояснив, чому не став членом нової фракції «Самопомочі» у Волиньраді

0
1
Михайло Імберовський пояснив, чому не став членом нової фракції «Самопомочі» у Волиньраді
Волинський депутат Михайло Імберовський розповів, що відмовився від членства у новій фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Волинській обласній раді.

Про це він розповів в коментарі Волинь24.

Нагадаємо, 23 листопада на сесії Волинської обласної ради оголосили про створення нової фракції «Самопомочі». До її складу увійшли чотири депутати: Борис Бабійчук, Костянтин Зінкевич, Володимир Кметь та Олексій Панасюк. Головою фракції став Борис Бабійчук.

Цікаво, що у квітні 2017 року фракція «Самопомочі» у Волиньраді розпалась. Тоді депутати Борис Бабійчук та Костянтин Зінкевич заявили про свій вихід з неї.

До нової фракції не увійшов депутат Михайло Імберовський, член партії «Самопоміч» та очільник попередньої фракції.

«Є певні розбіжності в світогляді тих людей, які представляють «Самопоміч». Це по-перше, а по-друге, від нас, як депутатів, усі вимагають відповідальності перед виборцями, політичною силою, але я вважаю, що відповідальність є взаємною і партія так само несе відповідальність перед своїми членами», - пояснив Михайло Імберовський.

«Пропозиція вступити до нової фракції була, але я відмовився, тому що незгідний з деякими речами, які наразі відбуваються. Це було моє свідоме, виважене рішення», - додав депутат.

Він зауважив, що наразі залишається членом партії «Самопоміч».

«Але життя складається по-різному. Бачите, спершу вони розвалили фракцію, а тепер знову створили, ще й очолили. Я ж продовжу працювати, як працював, можливо навіть з більшим ентузіазмом», - резюмував Михайло Імберовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні