--> Як забезпечити собі друге побачення з мафінами від «Теремно»?* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як забезпечити собі друге побачення з мафінами від «Теремно»?*

0
-1
Як забезпечити собі друге побачення з мафінами від «Теремно»?*
«Теремно», чудові майстри хліба та випічки, відтепер вирішили тішити своїх клієнтів і корисними кондитерськими виробами. Одна із новинок – мафіни.

Крута четвірка для стильного сніданку. Що вибереш ти: Шоколад, Полуницю, Сир чи Вівсяний?

Ти сьогодні активна та готова вразити увесь світ? Із самого ранку - подруги, шопінг та примірки, зустрічі, знов примірки…. Щоб зберегти сили для вечірніх розваг, треба підкріпитися. Найкращий варіант – легкі та солоденькі мафіни від «Теремно».

Спеціально для ніжних та енергійних - мафін «Полуниця». Ягідний конфітюр усередині пухкого тіста створить ілюзію твоєї присутності у парку на півдні Франції.

А який він мімішний! Блискуча рожева помадка навіть під сумочку пасує! :)



Прогулянка вечірнім містом. Легенький морозець, на бруківку повільно падають сніжинки, горять старовинні ліхтарі. Кохана поруч. І тут … Звук. Хм… Здається, кохана зголодніла.

А в голові пульсує : «Що робити? Куди бігти?» На допомогу приходить кіоск «Теремно». І «Шоколадні» мафіни на верхній полиці. Один, а може і кілька, у подарунок для своєї милої - і другому побаченню точно бути.



Знову важко піднятися з ліжка? У сотий раз вимикаєш будильник, «ну ще 10 хвилин», а потім стрімголов збираєшся і біжиш у спортзал. А сніданок? Бо ж займатися на голодний шлунок не завжди добре.

Не проблема! Завжди можна забігти у кіоск «Теремно» за фітнес-сніданком у вигляді мафіна «Вівсяний». Його інгредієнти багаті на клітковину, яка допомагає підтримувати нормальний рівень холестерину та покращує травлення.

Яскрава жовта упаковка з першого погляду допоможе скинути з себе рештки сну, а порція смачненького зранку, яку можна з’їсти просто в дорозі, зарядить енергією та дасть сили для активних занять спортом.



Почуваєшся на вершині світу. Не просто почуваєшся – ти на вершині світу! Вітер в обличчя, знизу – маленькі мурашки-люди, за спиною - кілометри підойму вгору по камінню та продирань крізь чагарники. Можна відпочити і поїсти.

Відкриваєш туго напханий рюкзак, там – завбачливо припасений мафін «Сніжок» із сиром від «Теремно». Синій папірчик, ніби голубе небо, огортає круті боки випічки, а вершечок политий білою глазурю, ніби вершина гори снігом. А всередині найкраще – сирна начинка.

А після хорошого перекусу і подорож можна вважати вдалою :)



Прогулянка з коханою, друзями, заняття спортом чи подорож на край світу – стільки справ, і скрізь згодиться мафін.

А який настрій сьогодні хочеш ти?
Романтичний шоколадний?
Яскравий полуничний?
Пригодницький сирний?
Чи активний вівсяний?

Обирай у кіосках «Теремно» та супермаркетах Луцька!



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні