--> Мережі «Луцьктепла» неможливо модернізувати через проблеми з документами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мережі «Луцьктепла» неможливо модернізувати через проблеми з документами

4
-7
Мережі «Луцьктепла» неможливо модернізувати через проблеми з документами
Модернізувати тепломережі "Луцьктепла" неможливо через проблеми із земельною документацією.

Вона застаріла і потребує оновлення, кажуть в підприємстві. Без нових документів не вдасться розробити проект реконструкції. Отож уже зараз комунальне підприємство почало займатися перереєстрацією актів, - повідомляє у своєму сюжеті 12 канал.

Спершу у Луцьктеплі були певні, що встигнуть присвоїти ділянкам під котельнями нові кадастрові номери та розпочати ремонтні роботи. Але дозволів на це земельне управління не надає. Каже, користуватися тими актами, що й раніше.

Поки відомства Луцькради між собою не узгодять як діяти, доти роботи не розпочнуться. Проект втілюється у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку, якщо до лютого документи будуть не готові, то він може відмовитись від співфінансування. І оновлення мереж ляже на плечі Луцьктепла або міської казни, а у них на це грошей немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закрити оту ""контору", гроші які виділили на модернізацію перенаправити на встановлення індивідуального опалення і місто назавжди забуде проблеми з "Луцьктеплом" і гнилими теплотрасами які щороку витягають чималі суми..
Відповісти
Сама назва статті депресивна.Сказали "неможливо" і все. Легше всього так сказати. Є проблема і треба її вирішувати. Для цього на підприємстві є юристи , інженери... Нарешті, сам директор. Працюйте над цим. А здирати гроші за новими тарифами за послуги ""часів СРСР"" багато розуму не треба. А саме "Луцьктепло" хіба не чинить проблеми лучанам, які хочуть вирішити проблеми з теплом в індивідуальному порядку ?
Втрати тепла колосальні при його транспортуванні до споживача через старі комунікації. Якби ці втрати оплачувало підприємство за свою безініціативність і ліність, то, я впевнена, знайшли б вихід і вирішили б проблеми швиденько. А доки розходи будуть покриватися за рахунок абонентів, на модернізацію я не сподіваюся. А ви , дорогі лучани ?
Відповісти
То борги, то документація, то пагана погода і т. д. Паганому танцорові муда заважають. Поставте фагову людину на посаду директора і не буде цих псевдопроблем.
Відповісти
Лучанка!Ресурс водопроводів Луцьктепла вичерпаний і потребує заміни повністю на поліпропіленові труби і багато допоміжних речей.ДКП "Луцьктепло" практично банкрут і вони просто відтягують агонію,непогано розбазарюючи дуже великі кошти споживачів,а це орієнтовно до 1 млрд.гривень в місяць і того за опал.сезон-6 млрд.Ця структура не ефективна і приречена,але все буде робитись для того,щоби "качати" з вас кошти ,бо це КЛОНДАЙК,де править анархія і безвідповідальність.І постає як завше питання:Що робити?.......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні