--> Дві сім'ї з Луцька декілька років судяться за 8 квадратних метрів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дві сім'ї з Луцька декілька років судяться за 8 квадратних метрів

0
6
Дві сім'ї з Луцька декілька років судяться за 8 квадратних метрів
У Луцьку дві сім’ї борються за вісім квадратних метрів у будинку номер десять на проспекті Молоді.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

Спір за площу виник ще у двохтисячних роках, коли фабрика Волтекс-меланж роздавала помешкання для своїх працівників. Тетяна Мислінська живе у кімнаті на 16 квадратних метрів разом із двома маленькими дітьми. Каже, що місця катастрофічно не вистачає. Однак, і ця площа може зменшитись. Нещодавно її сусідка подала позов до суду, вимагаючи знести частину стіни, аби добудувати свою комору.

Натомість сусідка, яка подала до суду, стверджує – дозвіл на будівництво вона отримала ще у 2002 році. Кількома роками пізніше комору таки збудували. За її словами, так вона простояла до 2016, коли Мислінська спільно із родичами стіну знесла, залишивши для комори два квадратних метри. Речі, які там були, – викинули.

Поки що обидві сторони від своїх намірів відступати не збираються. Сестра Мислінської планує звертатись у всі інстанції, навіть у Адміністрацію президента. Її опонентка теж запевняє, що свої вісім квадратних метрів – не віддасть.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні