--> Луцький ЦНАП невдовзі добудують | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький ЦНАП невдовзі добудують

0
1
Луцький ЦНАП невдовзі добудують
У Луцьку планують виділити 640 тисяч гривень, щоб добудувати центр надання адміністративних послуг.

640 тисяч гривень планують виділити з міського бюджету, аби добудувати центр надання адміністративних послуг у Луцьку, - повідомляє у своєму сюжеті 12 канал.

Як повідомила директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, ці гроші підуть на заробітну плату робітникам, адже коли планувалося будівництво, то при розрахунку вартості цих робіт закладалася зарплата приблизно у 3600 гривень, наразі, оплата збільшилася.

Також 90 тисяч 800 гривень планують передбачити на будматеріали. Члени комісії підтримали відповідні зміни до бюджету.

Наразі міський центр надання адмінпослуг користується неабиякою популярністю. Після прийняття безвізу між Україною та Євросоюзом послугою замовлення біометричного паспорту скористалися близько 15 тисяч людей.

На повну потужність працюють п'ять робочих станцій, кажуть працівники установи, адміністратори здійснюють прийом та видачу документів шість днів на тиждень без обідньої перерви, проте кількість громадян, які бажають оформити закордонний паспорт набагато більша, ніж технічні можливості ЦНАПу. Це стало причиною утворення черг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні