--> У Володимирі на ринку зловмисники побили охоронців і вкрали товар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі на ринку зловмисники побили охоронців і вкрали товар

0
4
У Володимирі на ринку зловмисники побили охоронців і вкрали товар
На Володимир-Волинському госпрозрахунковому ринку невідомі побили двох охоронців, взламали декілька контейнерів і поцупили гроші та товар.

Інцидент трапився у ніч на 21 листопада, - пише Володимир медіа.

За інформацією Володимир-Волинського відділу поліції повідомлення про напад на охорону, яка несе службу на госпрозрахунковому ринку, що у центрі Володимира-Волинського, надійшло близько опівнорчі 21 листопада.

Прибувши на місце події, правоохоронцями виявлено, що на території базару взломано декілька контейнерів. Взявши пояснення у потерпілих, які отримали тілесні ушкодження під час бійки із злодюгами, працівниками поліції відразу ж вдалося упіймати зловмисників. Ними виявилися мешканці Львівської області.

Другого дня, тобто 22 листопада до поліції надійшла заява від 52-річної підприємиці, власниці одного із пограбованих контейнерів про крадіжку 8500 гривень, які зберігалися всередині приміщення.

Із неофіційних джерел злодіями виявилися двоє працівників бригади будівельників, яка задіяна на будівництві 44-квартирного будинку для військовослужбовців на вулиці Академіка Глушкова. П'яні чоловіки після застілля вирішили піти на ринок та вкрасти товар. Забравшись на територію ринку, зловмисники почали зривати замки на контейнерах, шукаючи одяг та взуття. На цьому промислі їх застукали охоронники, за що й отримали тілесні ушкодження.

На даний час ведеться досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні