--> «Не можемо доїхати на роботу», - жителі волинських сіл скаржаться на жахливий стан доріг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не можемо доїхати на роботу», - жителі волинських сіл скаржаться на жахливий стан доріг

0
0
«Не можемо доїхати на роботу», - жителі волинських сіл скаржаться на жахливий стан доріг
Жителі сіл Плоске та Положево, що на Волині, стурбовані станом дороги, яка сполучає ці два населені пункти.

про це пише Район.Шацьк.

«До кого тільки ми не зверталися: до місцевих депутатів, старост, Шацької селищної ради, але реакції – нуль. Жоден перевізник не хоче їздити по такій дорозі, але ж людям треба якось добиратися на роботу та в райцентр. Дуже просимо посприяти ремонту дороги з с.Положево до с.Плоске. Звертаємось до ЗМІ, оскільки ситуація зайшла в глухий кут. Ніхто людей не чує» - кажуть селяни.

Заступник Шацького селищного голови з питань виконавчого апарату Віталій Яльницький каже, що дорога перебуває у підпорядкуванні Шацької філії Любомльського «Автодору», а не селищної ради.

"Поки що ні від старост, ні від депутатів звернень по цій дорозі не надходило. Наскільки мені відомо, у дорожників на два райони (Любомльський та Шацький) є лише два грейдери, один з яких був у несправному стані. Тож один транспорт з об’ємом робіт у двох районах не справлявся. У телефонній розмові начальник шацьких дорожників Володимир Федчишин повідомив, що як тільки припиняться дощі та відремонтують транспорт – дорогу прогрейдерують. Кошти на це у селищної ради є", - сказав Віталій Яльницький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні