--> Відомо, коли до Києва прибуде головна ялинка країни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомо, коли до Києва прибуде головна ялинка країни

0
5
Відомо, коли до Києва прибуде головна ялинка країни
Цьогорічна головна ялинка країни має прибути до столиці орієнтовно 3 грудня.

Про це УНН повідомили у відповідь на інформаційний запит у Департаменті культури КМДА.

«Головну ялинку планується привезти на Софійську площу 3 грудня, після чого мають розпочатися роботи із її встановлення та декорування.

Урочисте засвічення вогнів головного новорічного символу заплановане на 19 грудня — у День Святого Миколая», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цьогорічне новорічне дерево, як і у попередні роки, буде доставлене до столиці з Івано-Франківської області.
Для створення дизайну ялинки обрано гірлянди нового зразка Neo Neon.

«Особливість такої гірлянди є її оснащення багатофункціональним контролером, що дозволяє обирати один із декількох світлодинамічних кольорів. Таким чином, колір ялинки щодня змінюватиметься, а у новорічну ніч вона засвітиться всіма кольорами.

Для декору святкового дерева будуть використані «холодні фонтани» — креативні вироби з ілюмінації. Дерево прикрашатимуть тисячі ліхтарів різної форми, іграшки вперше підсвічуватимуться», — додали у департаменті.

Окрім того у КМДА розповіли, що за головною ялинкою країни буде встановлено особливу інсталяцію — імітацію «зоряного неба», на яку планується використати 33 км гірлянд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні