--> У Луцьку люди власноруч загасили вогонь у будинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку люди власноруч загасили вогонь у будинку

1
1
У Луцьку люди власноруч загасили вогонь у будинку
В офісі, що у Луцьку, загорілася мінеральна вата.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

22 листопада об 11:15 до Служби «101» надійшло повідомлення про те, що на третьому поверсі офісного приміщення, розташованого на вулиці Єршова у місті Луцьку, відчутний різкий запах диму, що поширюється із горища. Ще до прибуття вогнеборців на підприємстві була проведена евакуація персоналу та вжиті спроби загасити загорання вогнегасниками.

Об 11:18 до місця виклику прибули співробітники 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька у складі двох відділень. За декілька хвилин прибули також рятувальники Частини спеціальної техніки.

В ході розвідки з’ясувалося, що на горищі будівлі горить мінеральна вата. Відтак зсередини приміщення рятувальники вилучили тліючий утеплювач та подали воду на його гасіння спеціальними пожежними стволами. Зі сторони фасаду будівлі встановили пожежну автодрабину, за допомоги якої рятувальники дісталися покрівлі, демонтували її на незначній площі, щоб провести завершальні роботи з ліквідації надзвичайної події.

Об 11:20 загорання було ліквідоване, а об 11:30 локалізоване.

Причина займання встановлюється.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мінеральна вата горить? Це щось новеньке :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні