--> Напій з волинських ягід хочуть продавати у Європі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Напій з волинських ягід хочуть продавати у Європі

1
-6
Напій з волинських ягід хочуть продавати у Європі
Волиняни Віталій Захарчук і Назар Ющук створили напій з місцевих ягід, трав і спецій. Продавати його планують не лише в Україні, а й за кордоном.

«AT ONIS» – назва нового напою, виготовленого з волинських ягід, цілющих рослин і насіння. До його складу входить концентрат ягід (чорниця, малина, аронія, вишня, суниця, ягоди годжі, журавлина, лохина, обліпиха), а також лакриця, насіння чіа, бадьян, імбир, кориця.

Для приготування достатньо взяти одну-дві ложки суміші та залити окропом, за бажанням – додати меду.

Виробники запевняють, що напій не містить барвників, консервантів, ароматизаторів, цукру чи хімічних засобів, а тому корисний для здоров’я.

Перш, ніж потрапити до упаковки і стати напоєм, інгредієнти проходять сушіння в замороженому вигляді при мінус 120 градусах. При такій обробці ягоди не втрачають вітамінів та інших корисних речовин. Далі додається фруктоза та прянощі, рослини і трави.

«Сьогодні ми не використовуємо раціонально ягоди, яких так багато у наших лісах, бо ми їх консервуємо, заганяючи в цукор, варимо, піддаючи термічній обробці, робимо вигляд, що вживаємо правильно сік чи ягоди, спочатку умертвляючи шляхом варки і вакуумізації, а потім відновлюючи водою. Це неправильно. Наша унікальна технологія дає і колір, і запах, і смак – без жодних стимулюючих додатків. Наступного року отримаємо на цей напій сертифікат органічної продукції», - розповідає Віталій Захарчук.

Він переконує – напій допоможе відновити сили, зарядитись енергією, очистити організм.

В Україні напій продаватимуть під назвою «AT ONIS», що означає «від Бога», або «від початку», «з першоджерела».

Ця назва уже запатентована, а от на ринках Європейського Союзу напій матиме іншу назву. Волинські підприємці раніше постачали в Європу ягоди, гриби та плоди. Тепер хочуть вивести на ринок й новинку.

"Полуниця, малина, чорниця, журавлина, гриби – це все експортувалось з Волині у Німеччину, Австрію, Чехію, Францію, Італію, як сировина в замороженому, консервованому, пюреподібному чи сушеному вигляді. Продукція постачалась з мінімальною націнкою, і там виробники, відповідно, додавали вартості. В результаті до нас це поверталось як готовий продукт. Тепер це все вирішили робити в Україні замість того, щоб бути "сировинним придатком", - пояснює підприємець.

«Час самим виробляти готові продукти. Адже і сировина, і робочі руки, і обладнання у нас є. А головне – є велике бажання показати світові саме волинські дари, саме українську якість», - наголошує Віталій.

В Україні напій можна буде придбати в інтернет-магазинах здорового харчування, спортивних клубах, фітнес-центрах.
Теги: їжа, бізнес
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З Богом!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні