--> Лучанин облився бензином та хотів себе спалити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин облився бензином та хотів себе спалити

3
0
Лучанин облився бензином та хотів себе спалити
Лучанин Анатолій Бутов хотів себе спалити через бездіяльність правоохоронних органів щодо його заяви у поліцію.

7 років за ґратами може провести чоловік, за те, що хотів захистити свою сім'ю. Анатолій Бутов з Луцька каже, що через безвихідь вдався до кардинальних дій - облив себе бензином та намагався спалити у міському відділку поліції. Натомість, йому інкримінують хуліганство, - повідомляє у своєму сюжеті 12 канал.

"За фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку, розпочато кримінальне провадження. Зокрема слідчий луцької правополіції проводить досудове розслідування за ознаками злочину ч.4 ст. 296 ККУ. Санкція цієї статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 7 років." - повідомив речник ГУ НП у Волинській області Віктор Гомоль.

Причиною такого кроку Анатолій називає бездіяльність правоохоронних органів. З його слів, вони вперто відмовлялися приймати заяву на його старшого сина Руслана, який тероризує всю родину.

"У мене син є. Такий, що всю родину вже дістав. Шо палить, шо б'є ламає все... Прийшов додому - двері вибиті, його нема. Пишеш заяву - не розглядують заяву... Мене поліція сама дістала.

А якщо ніяка поліція не може синові нічого зробити, який мені вихід залишався? Більше нічого..." - говорить Анатолій.

Два тижні тому Руслан знову нагадав про себе. Цього разу - побив матір. Тепер жінка живе у постійному страхові - боїться показати обличчя та втратити останні заробітки. Адже після побоїв її ледве не звільнили з роботи. Жінка намагалася звернутися до поліції, однак - безрезультатно.

"(Син, - Ред.) мене по лиці вдарив (син, - Ред.), я впала... Телефон випав, він забрав телефон і втік. Я тільки написала завяу, ну, просьбу, щоб якусь міру прийняли, щоб якось його зупинили, чи як, не знаю..." - говорить дружина Анатолія Раїса.

Проте жінка каже, що відповіді так і не дочекалася. Крім того, Анатолій Бутов стверджує, що в поліції не лише відмовлялися приймати заяву, а й завдавали тілесних ушкоджень.

"Били, то ще і добре так били. Вони вам нічого не покажуть. Як били в машині, як били в наркодиспансері, біля нього, як били на Огієнка, як привезли з наркодиспансера вже, це ж камера поліцейська не показує. Бо вони її просто виключили. А били так, що я ходити не можу." - обурюється Анатолій.

Побиття чоловіка наразі в поліції не коментують. Триває слідтсво за фактом хуліганства Анатолія Бутова. Зрештою, у нього таки прийняли заяви - аж дві. Одну - на сина, за побиття матері, іншу - на поліцейських за нанесення тілесних ушкоджень. Чи пов'язано це з присутність знімальної групи 12 каналу - питання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З такими "успіхами" хвалена поліція перетвориться в ментуру..
Відповісти
Так жаль цього чоловіка і його дружину... Невимовно жаль
Відповісти
Полішмани - то таке бидлоття, худобяки.
За що бити цього мужчину. У людини безвихідь. А вони його ще й лупашать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні