--> У лісі на Волині знесли мисливську вишку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У лісі на Волині знесли мисливську вишку

4
5
У лісі на Волині знесли мисливську вишку
У Національному природному парку «Цуманська пуща» спиляли мисливську вишку.

Про це написав Андрій Андрійович у Фейсбуці.

«На Волині влаштували екологічний бунт проти знищення природи Невідомі еко-активісти спиляли мисливську вишку, яка знаходилася в урочищі Брак Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща», - йдеться у дописі.

Ця вишка стояла на розстрільній галявині, де є різні принади для приманювання звірів: годівниці та розкиданий корм. З цього комфортного будиночку на ніжках розстрілювали тварин, про що свідчать численні сліди від куль на стовбурах дерев.

"На території природних заповідників забороняється будь-яка господарська та інша діяльність, що суперечить цільовому призначенню заповідника, порушує природний розвиток процесів та явищ або створює загрозу шкідливого впливу на його природні комплекси та об'єкти, а саме: мисливство", - написав чоловік.

"Взагалі на території НПП «Цуманська пуща» полювання та мисливство заборонені на всій території! Згідно законів України та Положення про парк", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При тій популяції тварин та птахів ., що є зараз - полювання потрібно заборонити років на 5 мінімум
Відповісти
Скажи но друже, яка різниця між полюванням та мисливством згідно законів України та Положення про парк?
Відповісти
Чому сховали морди під масками,нехай би різали з відкритими мордами якщо такі герої.Хай краще ловлять браконьєрів,годують тварин
Відповісти
Де поділи мільцони які виділила держава на парк,якраз хватило на маскі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні