--> Луцьк заробив на туристах майже 200 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк заробив на туристах майже 200 тисяч гривень

1
0
Луцьк заробив на туристах майже 200 тисяч гривень
За 10 місяців 2017 року у Луцьку зібрали понад 189 тисяч гривень туристичного збору.

Про це йшлося у середу, 22 листопада, під час засідання засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Голова комісії Борис Смаль зауважив, що депутати неодноразово питали про те, як облікуються доходи від туризму. Він поцікавився, чи є розроблений механізм обліку отриманих грошей.

«Один із показників – туристичний збір. Нині він становить 189 тисяч гривень. Окрім того, турагенства, туропереатори сплачують внески. Вперше у Луцьку відбувається маркетингове дослідження і ми будемо знати все про туристів, економічні наслідки їх перебування. До кінця цього року дослідження завершать. Наразі його вивчають у Відні», - розповіла начальник управління туризму та промоції Катерина Теліпська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В какую сумму обходится Луцку содержание чиновников из управления туризма ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні