--> На Волині «благодійниця» зібрала 9 тисяч гривень і зникла | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «благодійниця» зібрала 9 тисяч гривень і зникла

0
-4
На Волині «благодійниця» зібрала 9 тисяч гривень і зникла
Мешканка Володимира-Волинського Юлія Дейнека проводила благодійний збір коштів на пристрій для недоношених дітей, який нібито планувала згодом передати Луцькому пологовому будинку.

Про це пише "Буг".

Юлія Дейнека збирала кошти у серпні цього року в місті Луцьку в рамках проведення сімейного фестивалю «Family Weekend».

За словами приватної підприємниці, протягом двох днів заходу було зібрано близько 9-ти тисяч гривень благодійних пожертв.

Оскільки з цією підприємницею пов’язано чимало ситуацій, після яких залишилось більше запитань, аніж відповідей, редакція газети «БУГ» вирішила перевірити, чи відомо керівництву Луцького пологового будинку про благодійний збір коштів на кювез для недоношених діток, що відбувся з ініціативи Юлії Дейнеки влітку, і чи взагалі заклад має потребу у такому обладнанні.

Михайло Токарчук, головний лікар Луцького пологового будинку повідомив:

«Дейнека Юлія Олегівна не зверталась до закладу з приводу необхідності придбання для закладу кювезу, жодних договорів з цього приводу з нею не укладалось, про проведення нею благодійного заходу для збору коштів на цей кювез нам нічого невідомо».

Нагадаємо, керівник Благодійного Фонду Юлія Дейнека, не виплатила зарплатню ще з літа майже 20-ти лучанам, які працювали у неї. Гроші люди й досі не можуть отримати у повному обсязі, адже жінка-роботодавець постійно «недосяжна»: не відповідає на телефонні дзвінки, не відписує на повідомлення в інтернеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні