--> Лучанам виділили 31 мільйон на субсидії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанам виділили 31 мільйон на субсидії

0
3
Лучанам виділили 31 мільйон на субсидії
На погашення субсидії лучан з державного бюджету витратили 31 мільйон гривень.

У Луцьку зростає кількість сімей, які отримують субсидію на комунальні послуги. Нині допомогу від держави отримали п’ятдесят сім тисяч домогосподарств міста. За даними департаменту соцполітики, з початку 2017 року за допомогою звернулись майже вісімнадцять тисяч містян, - повідомляє у своєму сюжеті 12 канал.

Серед них 415 сімей – внутрішньопереміщених осіб, які приїхали сюди через військові дії на Донбасі та анексії Криму. Для них держава виділила допомогу не лише на комунальні послуги, а й на оренду квартири. За весь час переселенці отримали допомогу у загальному розмірі близько трьох мільйонів гривень. Це в середньому менше шести тисяч на людину.

Загалом на погашення субсидії з держбюджету витрачено 31 мільйон гривень. Такі дані надає Управління держстатистики. Також у відомстві кажуть, що у порівнянні з минулим роком, кількість лучан, які отримують субсидію, зросла майже вдвічі. Це своєрідний рекорд за декілька років.

Загалом за період з січня до вересня цього року містяни сплатили майже 400 мільйонів гривень за комунальні послуги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні