--> На Волині судитимуть двох шахрайок з Сумщини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судитимуть двох шахрайок з Сумщини

0
2
На Волині судитимуть двох шахрайок з Сумщини
На Волині судитимуть мешканок Сумщини, які крадіжками завдали мешканцям Луцького району шкоди на понад 2 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо двох мешканок Сумщини, які на Волині промишляли крадіжками.

У серпні 2017 року 32-річна раніше судима за крадіжки мешканка міста Суми, проникнувши у будинок у селі Рованці Луцького району, викрала грошові кошти, ювелірні вироби та цінності, завдавши власниці оселі майнової шкоди на майже 2,2 мільйона гривень.

У скорому часі злодійку затримали. У ході досудового розслідування стало відомо про те, що зловмисниця на Волині не вперше.

Встановили, що за рік до цього, у липні 2016 року, разом із своєю також судимою за крадіжки подругою вона проникла у будинок в селі Підгайці Луцького району, звідки викрала кошти та цінності на понад 86 тисяч гривень.

А у серпні 2016 року зловмисниці з іншого будинку в цьому ж селі викрали ювелірних виробів, побутової техніки, одягу, взуття та хатнього дріб’язку на понад 133 тисяч гривень.

Обох жінок нині обвинувачують у вчиненні крадіжок, поєднаних із проникненням у житло, що завдали потерпілим значної шкоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 185 КК України), а старшу – ще і у вчиненні крадіжки, що завдала потерпілій майнової шкоди у особливо великих розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене ч.5 ст. 185 КК України).

Подальшу долю обвинувачених вирішить суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні