--> Волинські офіцери хотіли покарати солдата, який на кілька годин відлучився до хворого батька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські офіцери хотіли покарати солдата, який на кілька годин відлучився до хворого батька

0
-2
Волинські офіцери хотіли покарати солдата, який на кілька годин відлучився до хворого батька
На волинського бійця 14 бригади склали адміністративний протокол за те, що він повернувся у військову частину на декілька годин пізніше зазначеного часу.

Про це написав адвокат Василь Нагорний на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Побував на розгляді адмінпротоколу по бійцю 14 бригади за самовільне залишення частини. Боєць повернувся в частину на декілька годин пізніше, ніж повинен був. Причина. Мусив привезти хворому батькові, який проживає сам, картоплі", - йдеться у дописі.

"Ще крім нього з цієї сім'ї воює 3 брати. Для військової частини,такі пояснення не стали поважними. В той же час, цього бійця, попри припис з госпіталя, не направляють на лікування (шуми в серці) і реабілітацію (посттравмат). До честі судді Лященка, який розглядав справу, він закрив її за малозначимістю. Таке враження, що я повернувся в 2014 рік, коли 51 бригада прийшла", - обурюється адкокат.

"Офіцери, повинні звичайно ж тримати дисципліну, карати, хто пішов напився, а тому не повернувся в частину, але і підтримувати своїх бійців повинні, знати про їхні проблеми і допомагати їх вирішувати теж", - додав Василь Нагорний.

Також адкокат написав, що судове засідання у справі 22-х бійців, які вижили в Іловайському котлі, відкладено на 20 грудня 2017 року.

"Сьогодні справу відклали, в зв'язку з тим, що один з бійців, інвалід війни 2 групи, госпіталізований в шпиталь", - написав адвокат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні