--> Волинський депутат погрожує не ходити на сесії облради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський депутат погрожує не ходити на сесії облради

0
1
Волинський депутат погрожує не ходити на сесії облради
Депутат Волинської облради Святослав Кравчук заявив, що не відвідуватиме сесій Волиньради, якщо не будуть звертати уваги на об'єкти комунальної власності.

Про це вын заявив 22 листопада під час «бюджетної» комісії, - повідомляє ВолиньPost.

Кравчук обурився озвученими пропозиціями щодо змін до бюджету. Адже йдеться про те, що з низки закладів комунальної власності, зокрема лікарень, диспансерів, санаторіїв, пропонували «зняти» гроші.

Мовляв, ці кошти не встигнуть освоїти, тож, наприклад, 290 тисяч гривень пропонують зняти з інфекційної лікарні, майже 100 тисяч - із Горохівського психоневрологічного диспансеру. Ці кошти пропонували спрямувати на встановлення вікон у школах, ремонт спортивних майданчиків тощо.

Натомість після озвучених В'ячеславом Рубльовим пропозицій Святослав Кравчук наголосив на недоцільності таких змін. Мовляв, тут говорять про несвоєчасне освоєння коштів, а паралельно спрямовують їх на «доріжки та майданчики». Кравчука обурило те, що вже протягом 2 років об’єкти комунальної власності практично не отримують підтримки, у той час, як і самі лікарні перебувають у жахливому стані.

«Тоді не приїжджайте в комунальні заклади лікуватися», - додав Кравчук. Мовляв, депутати мають «вирішувати» не лише питання своїх округів.

«Якщо ми не звернемо уваги на заклади комунальної власності, я на сесії ходити не буду…Ми 2 роки дерибанимо гроші непонятно куди», -заявив Кравчук.

Позицію щодо підтримки закладів комунальної власності підтримала й начальник управління соціального захисту Оксана Гобод. Мовляв, із Горохівського психоневрологічного диспансеру можуть забрати кошти з ресоціалізації людей з психологічними закладами. А це не менш важливо, ніж відремонтувати майданчик. Комунальні заклади мають бути в пріоритеті.

Очільниця управління освіти Людмила Плахотна додала, що, наприклад, встановлення вікон у школі, на яке пропонували спрямувати кошти, можливе лише влітку. В інакшому випадку треба оголошувати канікули.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні