--> У центрі Ковеля зріжуть дерева і зроблять дорогу з одностороннім рухом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Ковеля зріжуть дерева і зроблять дорогу з одностороннім рухом

1
-1
У центрі Ковеля зріжуть дерева і зроблять дорогу з одностороннім рухом
Ковельський міський голова Олег Кіндер вважає, що на вулиці Олени Пчілки треба знести дерева і зробити дорогу з одностороннім рухом.

Цю ідею він озвучив на апаратній нараді, - пише Район.Ковель.

«Може, варто позносити дерева? Вони, саме перше, і страшні, і все рівно, коли будемо благоустрій робити аж сюди під стоянку автомобільну, оскільки плануємо односторонній рух», – сказав мер міста.

«Ми їх будемо зносити в наступному році. Вже планується в нашій проектній документації розширення дороги про знесення дерев», – наголосив заступник міського голови Андрій Товстига.

«Ну, дивіться. Зверніть просто увагу. Може, з одної сторони, ви і праві, щоб вже як будемо корчувати дерева, то ще й тротуар зацепимо, тому може нехай він і постоїть», – мовив Олег Кіндер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нашому місті Ковелі нема страшних дерев, а благоустрій можна організувати так, що і дерева будуть жити, і рух транспорту нікому не буде заважати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні