--> Волинська птахофабрика отримає 25 мільйонів євро інвестицій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська птахофабрика отримає 25 мільйонів євро інвестицій

0
6
Волинська птахофабрика отримає 25 мільйонів євро інвестицій
Володимир-Волинська птахофабрика планує вкласти 25 мільйонів євро в модернізацію виробництва.

Про це пише Район.Володимир-Волинський з посиланням на журнал «Наше птахівництво».

Володимир-Волинська птахофабрика почала реалізацію масштабного інвестиційного плану модернізації виробництва з бюджетом понад 25 мільйони євро, - розповіла генеральний директор Володимир-Волинської птахофабрики Аліна Сич.

«Поява нового інвестора дасть можливість пришвидшити цей процес», ‒ додала вона.

Цього року ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» стала українсько-голландським підприємством. Голландський інвестиційний фонд Safedam викупив 23,76% акцій підприємства, ставши його акціонером.

«Завершивши, наприклад, будівництво нового забійного цеху, ми зможемо збільшити обсяги виробництва й оптимізувати витрати, оскільки більшість процесів буде автоматизовано», ‒ підкреслила вона.

Також компанія нещодавно запровадила низку інноваційних технологій, щоб впливати на навколишнє середовище, поліпшувати екологію, а також зберігати енергоресурси.

За словами Аліни Сич, птахофабрика надалі купуватиме голландських курчат. «Таким чином, ми створюємо новий продукт, застосовуючи сучасні європейські технології, враховуючи європейські цінності в питаннях якості життя та здорового харчування», ‒ зазначила гендиректор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні