--> Ритуальне вбивство в Одесі: сатанистами виявилися турки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ритуальне вбивство в Одесі: сатанистами виявилися турки

1
3
Ритуальне вбивство в Одесі: сатанистами виявилися турки
Троє чоловіків, затриманих в Одесі за підозрою в ритуальному вбивстві, виявилися громадянами Туреччини. Як повідомив УНІАН представник Головного управління Національної поліції в Одеській області, троє іноземців, яких затримали за підозрою у вбивстві чоловіка, виявленого мертвим в Овідіопольському районі Одеської області, є турками.

«Аналогічне громадянство й у жертви, яку вбили, судячи з усього, не в Овідіопольському районі, а в Одесі, тіло ж потім перевезли», - розповіли в главку.

За попередніми даними, іноземець помер від удару, завданого по голові.

У поліції також не виключають, що виявлені недалеко від тіла пентаграма, кабалістичні знаки й окультні предмети, можуть бути інсценовані підозрюваними, щоб направити слідство хибним шляхом і приховати справжні мотиви злочину.

«Ця версія зараз вивчається. Також перевіряється ймовірність того, що пентаграма та інше не мають відношення безпосередньо до вбивства іноземця, а «чаклунством» займалися, приміром, інші люди. Але поки все це - припущення...», - сказав представник.

Як відомо, 20 листопада начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін заявив, що наприкінці минулого тижня в Овідіопольському районі області сталося, за попередніми даними, ритуальне вбивство.

На місці злочину правоохоронці виявили обгоріле тіло чоловіка, який зник напередодні. Також виявлено намальовану пентаграму, кабалістичні символи та знаки, свічки, різні окультні предмети, чорну курку, задушену «ритуальної петлею» й проколоту клинком. За підозрою в скоєнні вбивства правоохоронці затримали трьох молодих чоловіків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"сатанізмом" тут намагались прикрити звичайну битовуху.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні