--> Білоруські прикордонники «пов’язали» трьох українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Білоруські прикордонники «пов’язали» трьох українців

3
1
Білоруські прикордонники «пов’язали» трьох українців
Прикордонники Білорусі в понеділок, 20 листопада, затримали трьох громадян України, які незаконно перетнули кордон. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Державного прикордонного комітету Білорусі, - пише Захід.НЕТ.

«20 листопада в районі населеного пункту Деревна прикордонники затримали трьох порушників кордону. Двоє чоловіків і жінка виявилися громадянами України. Вони навмисне незаконно вирушили до Білорусі по ягоди. Серед затриманих були і ті, хто раніше притягувався за подібне правопорушення. Деяким із них заборонено в'їжджати в Білорусь протягом 5 років», – йдеться в повідомленні.

За фактом незаконного перетину кордону щодо одного з порушників Держприкордонкомітет почав перевірку відповідно до кримінально-процесуального законодавства Білорусі.

Як інформував ZAXID.NET, 17 листопада стало відомо про затримання в Білорусі українського журналіста Павла Шаройка.

20 листопада в КДБ Білорусі повідомили, що Шаройко затриманий за звинуваченням у шпигунстві і нібито зізнався, що є співробітником кадрового апарату військової розвідки України і працює під прикриттям.

Крім того, Білорусь оголосила персоною нон ґрата радника українського диппредставництва в Мінську Ігоря Скворцова. Білоруські спецслужби стверджують, що він є співробітником головного управління розвідки Міністерства оборони України і працював «під прикриттям». Україна в понеділок, 20 листопада, відкликала Сккворцова з Білорусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скасуйте рейс автобуса МАЗ "Брест - Луцьк" для початку !..
Відповісти
А накуя?
Відповісти
Нехрен їздити і ходити в ту деБіларусь,шукають проблем на свою ж**у.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні