--> В український потяг на території Польщі в’їхав трактор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В український потяг на території Польщі в’їхав трактор

0
-4
В український потяг на території Польщі в’їхав трактор
У вівторок, 21 листопада, поїзд Інтерсіті №705, що курсує за маршрутом Київ - Львів - Перемишль, потрапив у ДТП. На території Польщі в Інтерсіті в’їхав трактор. Цю інформацію повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

За інформацією прес-служби «Укрзалізниці», поїзд зупинився на станції Медика. «ДТП трапилась о 13:20 внаслідок пошкодження кузова вагона швидкісного поїзда екскаватором, який проводив ремонтні роботи поблизу залізничної колії та потрапив в габарит рухомого складу. Ніхто з пасажирів не постраждав», – йдеться у повідомленні прес-служби «Укрзалізниці».

Перевезення пасажирів з проїзними документами на швидкісний поїзд сполученням Перемишль - Київ забезпечено з Перемишля швидкісним поїздом №716 Перемишль - Київ. До Львова він прибуде о 18:30.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні