--> «Турбота про довкілля починається з елементарного порядку», - фіндиректор «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Турбота про довкілля починається з елементарного порядку», - фіндиректор «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський*

0
0
«Турбота про довкілля починається з елементарного порядку», - фіндиректор «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський*
15 листопада в рамках «Тижнів Німеччини в Україні» відбувся Міжнародний Форум «Зелена економіка: інноваційний шлях розвитку регіону».
Керівники «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський та Славомір Качмарек взяли участь у форумі, розповівши про досвід підприємства у впровадженні екологічно безпечних та ресурсозберігаючих технологій виробництва:

«Турбота про довкілля починається із простих дій: сортування сміття, дотримання чистоти на робочих місцях і підприємстві в цілому. У нас на підприємстві, наприклад, давно діють правила щодо розділення відходів, хотілося б вдосконалити нашу співпрацю з «Луцькспецкомунтранс» щодо процесу вивозу сміття. Приємно, що представники комунального підприємства нас почули і обіцяли звернути увагу на покращення процесів».



Один із головних організаторів форуму, заступик начальника управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Волинської ОДА Андрій Ткачук, коментуючи враження від події, відзначив виступ директорів «Кромберг енд Шуберт» як «один із найжвавіших та найкорисніших»:

«Дуже корисно, що під час таких подій відбувається діалог між владою та бізнесом, який веде до конкретних дій та результатів. Думка бізнесу для нас дуже цінна, адже саме вона є орієнтиром того, в якому напрямку варто спрямовувати зусилля владі».



Виступ керівників «Кромберг енд Шуберт» на Міжнародному екологічному форумі привернув увагу всіх присутніх. По-перше, це підприємство - найбільший роботодавець Волинської області, тому їх досвід корисний та показовий для всіх інших. Директори заводу привернули увагу до справді актуальних питань для всієї Волині, зокрема, до правильного вивезення відходів - якості комунального транспорту, забезпечення того, щоб вже відсортоване сміття не перемішувалося при вивезенні тощо.

«Це справді на часі, адже один із головних наших напрямків роботи зараз - це створення заводу з утилізації відходів на Волині. Чудово, що на таких подіях бізнес і влада починають чути одне одного і шукати взаємокорисні рішення. Сподіваюся, що співпраця з «Кромберг енд Шуберт» триватиме та розвинеться і це принесе користь всьому Волинському регіону».



Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні