--> У Луцьку виберуть фіналістку конкурсу «МІС УНІВЕРСИТЕТУ 2017» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку виберуть фіналістку конкурсу «МІС УНІВЕРСИТЕТУ 2017»

0
1
У Луцьку виберуть фіналістку конкурсу «МІС УНІВЕРСИТЕТУ 2017»
13 грудня о 18:00 у концерт-холі РЦ «Промінь» від Східноєвропейського національного університету відбудеться конкурс краси та грації «МІС УНІВЕРСИТЕТУ 2017».

Фіналістками конкурсу є 14 дівчат, які представлятимуть свої факультети, де попередньо відбулись відбіркові конкурси.
Конкурсантки готуються прийняти участь у п’яти конкурсах: «Представлення», «Україночка», «Купальники», «Таланти», «Інтелектуальний», «Вихід у вечірніх сукнях».

Акомпанувати під час дефіле конкурсанток у кожному конкурсі буде гурт «Carlos Bandos». Ще однією родзинкою під час конкурсних дефіле конкурсанток буде презентація різних колекцій одягу від відомих модельєрів та брендів які представлені в нашому місті.

Програма заходу буде наповнена різноманітними виступами відомих гуртів, співаків, колективів університету, міста, області та країни. Хедлайнерами вечора будуть такі гурти як «Резус блюз» та Інна Кириченко, «Carlos Bandos», «Шанс Мюзік» та Сергій Скулинець. Ведучими є Роман Полтарак та Олег Бакун з creative group «BaRak». Головним хореографом проекту є Яна Жук.

Придбати квитки та дізнатись додаткову інформацію можна за номером: +380 (97) 649 81 89.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні