--> «Ковель прийме свій бюджет, не чекаючи Верховної Ради та Волиньради», - мер міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ковель прийме свій бюджет, не чекаючи Верховної Ради та Волиньради», - мер міста

0
-2
«Ковель прийме свій бюджет, не чекаючи Верховної Ради та Волиньради», - мер міста
Ковельський міський голова Олег Кіндер заявив, що Ковель прийме Бюджет-2018 у цьому році.

Про це повідомляє Район.Ковель.

«Ми Верховну Раду чекати не будемо по прийняттю в першому читанні.
Скількома голосами було проголосовано – ви бачите. Я переконаний, що бюджет буде прийнятий на вісімнадцятий рік. Не будемо далі чекати від обласної ради бюджету, тому що він і так вже переноситься третій раз чи четвертий раз», – сказав Олег Олексійович.

При цьому мер зауважив, що в шістнадцятому році Волинська обласна рада не прийняла Бюджет-2017, а проголосувала за нього лише в лютому цього року.

«Контрольні цифри – це таке. Потім ми зміни внесемо. Нічого страшного немає. Але бюджет на вісімнадцятий рік, згідно чинного законодавства, до 25 числа ми мусимо п-р-и-й-н-я-ти», – наголосив Олег Кіндер.

Також міський голова нагадав, що чергова сесія міськради відбудеться цього четверга – 23 листопада. За його словами, він ще не знає, чи буде проводитися позачергова сесія саме з бюджету.

«Ще рішення поки що не прийнято. Ну, ми побачимо, як спрацює Верховна Рада, як спрацює обласна рада. Але те, що в цьому році будемо бюджет приймати, це однозначно», – запевнив градоначальник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні