--> В Україні можуть встановити чотири тисячі камер відеофіксації за півтора року, - Аваков | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні можуть встановити чотири тисячі камер відеофіксації за півтора року, - Аваков

0
2
В Україні можуть встановити чотири тисячі камер відеофіксації за півтора року, - Аваков
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков висловив надію, що вже через півтора року встановлять близько 4 тисяч камер відеофіксації.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу МВС.

"4 тисячі камер, які будуть поставлені по всій країні за півтора року після ухвалення закону у Верховній Раді, сподіваюся, у грудні, призведе до зниження спочатку на 30%, потім на 50% аварійності і смертності", - сказав Арсен Аваков.

Міністр також зазначив, що зниження допустимої швидкості руху машин в населених пунктах до 50 км/год дозволить істотно знизити смертність на дорогах.

"На думку європейських експертів та міжнародної організації, різниця між 50 і 60 км/год дає 80-відсоткове зниження смертності. І якщо заради цього треба буде їздити не 60, а 50 км/год, думаю, що кожен з вас з цим погодиться", - додав Аваков.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України затвердив пропозиції Міністерства внутрішніх справ щодо змін у нормативно-правові акти у сфері безпеки дорожнього руху.

Зазначимо, що серед іншого МВС пропонує законодавчо обмежити швидкість руху в населених пунктах з 60 до 50 км/год. У кілька разів пропонується збільшити розміри штрафів за ряд адміністративних правопорушень. Також нововведенням є те, що перші водійські посвідчення МВС хоче видавати на два роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні