--> «Чорна п’ятниця» у ПортCity - вже цього тижня!* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Чорна п’ятниця» у ПортCity - вже цього тижня!*

0
4
«Чорна п’ятниця» у ПортCity - вже цього тижня!*
Вже цього тижня у ПортCity шаленітиме «Чорна п’ятниця».

У п’ятницю, 24 листопада у торгово-розважальному центрі ПортCity шалені знижки, акції, спеціальні пропозиції та подарунки. Святкування чорної п’ятниці розпочнеться з 19 години.

Уже цього тижня на волинян чекають спеціальні пропозиції у ТРЦ ПортCity. Під час «Чорної п’ятниці» можна буде придбати речі за найвигіднішими цінами сезону.

Нагадаємо, що в кінці листопада у всьому світі стартує так звана «Чорна п’ятниця». Саме з цього не офіційно розпочинається підготовка до різдвяно-новорічних свят, а магазини пропонують шалені знижки на свій асортимент. Тож торгово-розважальний центр ПортCity приєднується до доброї традиції.

24 листопада о 19 годині на першому поверсі ТРЦ розпочнеться святкова програма з призами й подарунками. З 20 години до півночі у всіх магазинах – шалені знижки! Для батьків, котрі не мають де залишити малечу дитячий розважальний центр FigliMigli підготував акцію «Няня на годину». Поки ви обираєте нове вбрання до свята ваша дитина буде під наглядом.

Волинян запрошують у ПортCity на вигідний шопінг аж до дванадцятої години ночі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні